Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : 4η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΙ.ΚΙ.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 4η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΙ.ΚΙ.Π.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 του Μάρτη, στην Πνευματική Εστία Βούλας, η προγραμματισμένη 4η Συνέλευση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΒΒ.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς σε αυτή συμμετείχαν δεκάδες συμπολίτες μας, μέλη και φίλοι της ΡΙ.ΚΙ.Π.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΡΙ.ΚΙ.Π. Θάνος Ματόπουλος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου προγράμματος της Κίνησής μας. Για την προετοιμασία του προγράμματος δούλεψαν για πάνω από τρεις μήνες δεκάδες μέλη μας, χωρισμένοι σε πέντε ομάδες εργασίας: Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος & Υποδομών, Παιδείας - Αθλητισμού & Πολιτισμού, Δημοτικών Θεσμών – συμμετοχής & ελέγχου των δημοτών και Οικονομικών.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, πολλοί συμπολίτες πήραν το λόγο είτε για να υποβάλουν ερωτήματα, είτε για να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματος. Οι προτάσεις καταγράφτηκαν μεθοδικά προκειμένου να ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο του προγράμματος. Το σχέδιο προγράμματος τέθηκε σε ψηφοφορία και εγκρίθηκε κατ΄αρχήν ομόφωνα. Η διαδικασία διαβούλευσης ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ‘μέρες με τις τελευταίες συναντήσεις του Θάνου Ματόπουλου και της Ομάδας Προγράμματος της Κίνησης με συλλογικούς φορείς της πόλης.

Στη Συνέλευση εκφωνήθηκε επίσης η οριστικοποιημένη πρώτη λίστα υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων η οποία επίσης εγκρίθηκε από το σώμα.

Η λίστα αυτή θα δημοσιοποιηθεί μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τυπικών διαδικασιών.

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης
Ομάδα Επικοινωνίας
02-04-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου