Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡιΚιΠ ΒΒΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  3 / 11 / 2014

 

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την σύνταξη νέων ενιαίων κανονισμών καθαριότητας και κοιμητηρίων για τον Δήμο μας και αφού το θέμα της κατάθεσης προτάσεων ετέθη αρχικά στις Δημοτικές Κοινότητες , ανταποκρίθηκε και  οι αιρετοί με τα όργανα της κίνησης επεξεργάστηκαν το θέμα και κατέληξαν σε συγκεκριμένες προτάσεις για τους κανονισμούς.

Προτάσεις οι οποίες πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε σύγχρονους κανονισμούς καθαριότητας και κοιμητηρίων εκτός από τα έως τώρα γνωστά που έχουν σχεδόν όλοι οι κανονισμοί στις διατάξεις τους.

Τις προτάσεις αυτές η    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κατέθεσε στον Δήμο στις 31/10/2014  με αποδέκτες τον κ. Δήμαρχο και τις Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Μετά την συζήτηση στα Τοπικά Συμβούλια και την εισήγηση τους ελπίζουμε να έρθει σαν  θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο .Η σύνταξη τους είναι πολύ μεγάλης σημασίας θέμα και πρέπει να έρθει ο κάθε κανονισμός σαν μοναδικό θέμα σε ξεχωριστές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ - ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ 31-10-2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Β –Β–Β = ΡΙΚΙΠ 31-10-2014



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου