Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

ΔΤ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κοινοποίηση Πορίσματος ελέγχου Σ.Ε..ΕΔ.Δ.    

                                                             

                             Βούλα  20/11/2016     
  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                     Αριθμ. Πρωτοκ. : 063 / 2016          
   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      
  Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv   

                                     

Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση


Η  ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. έχει επανειλημμένα και θεσμικά τοποθετηθεί για τα θέματα κοινωνικής στήριξης και πρόνοιας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια του έργου της για τα Δημοτικά θέματα.

Συγκεκριμένα για τη δομή του «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΞΕΝΩΝΑ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – δωρεά Γεωργίας και     Αχ. Καρατζά» και  μετά την παραλαβή της πολυσέλιδης έκθεσης ελέγχου 50/Α/2016 του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας  Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), η οποία εξεδόθη Μάρτιο του 2016, προέβει στις παρακάτω ενέργειες για την επίλυση του θέματος με Δημόσιες διαφανείς διαδικασίες:

Þ    εξέδωσε σχετικά αναλυτικό Δ.Τ. -  ΡΙ.ΚΙ.Π. 055-17.10.2016

Þ    επανειλημμένα τοποθετήθηκε και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας άμεσα να συζητηθεί  σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο σαν τακτικό θέμα και ταυτόχρονα να υπάρξει      πλήρης ενημέρωση από τον Δήμαρχο.

Έτσι όπως ανακοίνωσε στη 23η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.  και μετά από την συλλογική απόφαση κατά την 11η ανοιχτή γενική συνέλευση  της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β., προβαίνουμε στην ευρεία γνωστοποίηση του πορίσματος των ελεγκτών Δημόσιας διοίκησης και μόνο τα επιτρεπόμενα μη προσωπικού χαρακτήρα σημεία.
Η ανάρτηση του πορίσματος ελέγχου  του ΣΕΕΔΔ στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της ΡΙΚΙΠ  ΒΒΒ στο διαδίκτυο, και στον φάκελο του: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΞΕΝΩΝΑ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – δωρεά Γεωργίας & Αχ. Καρατζά»

Ο λόγος είναι η πραγματικά εντυπωσιακή υποβάθμιση του σημαντικότατου αυτού θέματος, από την διοίκηση του Δήμου και η αποφυγή της αναλυτικής συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Αλλά και η περίεργη απαξία –σχεδόν του συνόλου των μέσων ενημέρωσης, που δεν ασχολήθηκαν με το σημαντικό αυτό κοινωνικό θέμα.
Η ανάλυση του θέματος τόσο σε  επίπεδο διοικητικών ευθυνών διαχρονικά αλλά περισσότερο σε επίπεδο κοινωνικά ορθής και δίκαιης λειτουργίας της κοινωνικής δομής του ξενώνα ενηλίκων Βουλιαγμένης  και η επίλυση των κακών πρακτικών θα μας κάνει σοφότερους και θα βοηθήσει στην σωστή λειτουργία και του νέου κοινωνικού ξενώνα Βούλας.
Η γνώση των καταγεγραμμένων παράτυπων πρακτικών και τα συμπεράσματα  του πολυσέλιδου πορίσματος των ελεγκτών, την οποία θα έχουν όλοι, θα αποκαλύψει πλέον  πόσο κοινωνικά ευαίσθητη είναι η κοινωνία και εάν θα ζητήσει την άμεση ενημέρωση και επίλυση του θέματος από την Δημοτική διοίκηση.
                                                               ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

                                                                                                          https://drive.google.com/Αίτηση χορήγησης πορίσματος ελέγχου στον Κοινωνικό ξενώνα ενηλίκων -ΣΕΕΔ =ΡΙΚΙΠ (Αρ.Πρ.039-2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου