Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Δ.Τ. ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ -ΑΝΑΡΤΗΣΗ Αποφ.ΣτΕ 2356-2017 Δήμου ΒΒΒ για Π.Δ. ΥΜΗΤΤΟΥ




                      

  


 





  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                 Βούλα  28/ 09  /2017

  Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                   Αριθμ. Πρωτοκ. : 031 / 2017 







Δελτίο  Τύπου - Ανακοίνωση



      Η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. παρακολουθώντας διαχρονικά όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Π.Δ. προστασίας του όρους Υμηττού, συγκεντρώνει τα αναγκαία επίσημα έγγραφα που αφορούν το θέμα.



     Σχετικά με το πρόσφατο σοβαρό θέμα της δικαίωσης  από το ΣτΕ των επτά Δήμων (Ελληνικού - Αργυρούπολης, Παπάγου - Χολαργού, Ηλιούπολης, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Παιανίας - Γλυκών Νερών, Κρωπίας και Γλυφάδας) οι οποίοι προσέφυγαν επειδή θεωρούσαν πως το διάταγμα θα μπορούσε να υποβαθμίσει τις περιουσίες των πολιτών τους και  τελικά  ακύρωσε το προεδρικό διάταγμα για την προστασία του Υμηττού με τις αποφάσεις 2355 έως και 2361 του 2017, η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. εξασφάλισε την 2356/2017 απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, για το Π.Δ. προστασίας του όρους Υμηττού η οποία αφορά τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αναρτά  τα επίμαχα σημεία της και την τελική απόφαση.

     Έτσι στο  http://rikipvvv.blogspot.gr/p/blog-page_28.html αναρτώνται όλα τα έγγραφα  για τον Υμηττό & η απόφαση 2356/2017  του  ΣτΕ .





                                                                                                          ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.







                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου