Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

’Αναστολή έκδοσης αδειών δόμησης και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στον Υμηττό


  






 



  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                 Βούλα  4 / 10  /2017
  Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                  Αριθμ.Πρωτοκ. : 033 / 2017

ΥΜΗΤΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.)δημοσιοποίησε απόφαση για την’Αναστολή έκδοσης εγκρίσεων δόμησης, αδειών δόμησης και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών σε τμήμα της περιοχής του ορεινού όγκου του Υμηττού (ν. Αττικής)’’, με προφανή στόχο την προστασία του Υμηττού από την δόμηση έως ότου συνταχθεί και εγκριθεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού.



      Η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. παρακολουθώντας διαχρονικά όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Π.Δ. προστασίας του όρους Υμηττού, συγκεντρώνει τα αναγκαία επίσημα έγγραφα που αφορούν το θέμα.



     Έτσι στο   http://rikipvvv.blogspot.gr/p/blog-page_28.html  αναρτώνται όλα

τα έγγραφα  για τον Υμηττό & η πρόσφατη απόφαση του Υ.Π.ΕΝ.  για  την’Αναστολή έκδοσης εγκρίσεων δόμησης, αδειών δόμησης και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών σε τμήμα της περιοχής του ορεινού όγκου του Υμηττού (ν. Αττικής)’’, δηλαδή  η ανάρτηση της στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ  &  η δημοσίευση της στο  ΦΕΚ  229  Α.Α.Π. – 03 / 10 / 2017, μαζί με μικρογραφία του σχεδίου της περιοχής απαγόρευσης.



                                                                                                                    ΡΙ.ΚΙ.Π.    Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου