Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ  ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ




                                                        


                                Βούλα  23/11/2017     

  blogs          : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                Αριθμ. Πρωτοκ. : 045 / 2017          
   Ε-mail        : rikipvvv@gmail.com                                                                     
  Facebook   : www.facebook.com/rikipvvv   

                                        



                                                         ΣΤΗΡΙΞΗ  ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ


Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. συμμετέχοντας στην αλυσίδα αλληλεγγύης για την στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες της 15 Νοεμβρίου, συγκέντρωσε αναγκαία είδη, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δημοσιοποιήθηκε και τα αποστέλλει στις πληγείσες περιοχές για να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης που βιώνουν οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και για αυτό απαιτείται άμεσα η αλληλέγγυα στήριξη όλων μας.

Η επαγρύπνηση και διεκδίκηση όλων μας για να ληφθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες και μέτρα πρόληψης και προστασίας από ανάλογα φαινόμενα είναι το διακύβευμα της επόμενης μέρας. Η απόδοση των υπαρκτών ευθυνών πρέπει να γίνει αμέσως μετά από την επούλωση των πληγών που άφησε η καταστροφική πλημμύρα, ευθύνες που προέρχονται από δεκαετίες πίσω και αφορούν τόσο τις εγκληματικές παραλείψεις, όσο και τις πρακτικές συναλλαγής και εξυπηρετήσεων μικρών και κυρίως μεγάλων συμφερόντων, που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.           

 Οι δικαιολογίες και η επίκληση της αδηφάγου γραφειοκρατίας και των αναποτελεσματικών δαιδαλωδών διαδικασιών  σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης πρέπει να τερματιστούν άμεσα. Πέρα και πάνω απ΄ όλα βρίσκεται η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της και κάθε πράξη και έργο της Δημόσιας Διοίκησης οφείλει να την έχει σε προτεραιότητα όταν παίρνει αποφάσεις.

Η διασφάλιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με κάθε δράση και έργο που σέβεται και προστατεύει το φυσικό περιβάλλον, γιατί ο άνθρωπος έχει σαν βασική ανάγκη το υγιές φυσικό περιβάλλον για να εξασφαλίσει ισορροπημένη και αξιοπρεπή διαβίωση.



                                                      Με αμέριστη αλληλεγγύη                                                 

ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου