Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΘΑΝΟΥ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ σε ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΟΥ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας σχετικά με το παράδοξο δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ που αναφέρει  τη στήριξη μου από το ΣΥΡΙΖΑ. 
Στάλθηκε με email,στις 3 Γενάρη στην συντάκτρια του άρθρου και ακολούθησε τηλεφώνημα στο οποίο ανέδειξα και προφορικά την δυσαρέσκεια μου σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο. 

  Η  ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Αγαπητή κα Ηλέκτρα Βισκαδουράκη, χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

Με ενημέρωσαν για το άρθρο σας που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ στις 2 Γενάρη σχετικά με τους υποψήφιους Δημάρχους στις εποικημένες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, οι οποίοι στηρίζονται από το κόμμα του Σύριζα, με τίτλο «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» και θέλω να σας ενημερώσω για την  παραδοξότητα των γραφόμενων σε ότι με αφορά, τα εξής:


Η προσωπική μου διαδρομή  σαν πολιτικά σκεπτόμενου ενεργού πολίτη δεν είχε ποτέ την κομματική στήριξη-εύνοια κανενός κόμματος. ¨Έχω πειστεί πλέον ότι η ενδεδειγμένη και δημοκρατική λύση για την κακοδαιμονία  του πολιτικού συστήματος είναι η δουλειά βάσης σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, χωρίς καμία εμπλοκή κανενός κόμματος, από πολίτες που κοινά αναζητούν και δυναμικά διεκδικούν την επίλυση των προβλημάτων για την βελτίωση του επιπέδου ζωής τους με αλληλεγγύη και ισονομία.


Την τελευταία τετραετία, που με τίμησαν οι συναγωνιστές με την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν επικεφαλή της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης       ( ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.) και ακολούθως οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους έδωσαν στην   ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. μία θέση στο Δημοτικό συμβούλιο, παλεύουμε ακομμάτιστα για όλα όσα    η ιδρυτική διακήρυξη και το  προεκλογικό πρόγραμμα μας αναφέρουν. Σας ενημερώνω      ότι η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. με βάση τις καταστατικές της λειτουργίες αποφασίζει σε τακτά  χρονικά διαστήματα για όλα τα θέματα με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Επομένως       και για το επίμαχο θέμα της εκ νέου υποψηφιότητας μου  θα αποφασίσει, με ψηφοφορία μεταξύ των συνυποψήφιων, το αρμόδιο όργανο το οποίο είναι η γενική συνέλευση των μελών.

Στην διάρκεια αυτής της τετραετία σαν Δημοτική κίνηση πολιτών και εγώ σαν επικεφαλής δεν  διαπιστώσαμε ότι έχουμε στήριξη στο δύσκολο έργο μας από κανένα κόμμα. Δεν βρήκαμε ανταπόκριση και ευήκοα ώτα σε όλες τις δίκαιες  διεκδικήσεις μας και σε πολλές περιπτώσεις ήμασταν σαφώς απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης.

Επομένως  η αναφορά στο άρθρο σας σχετικά με την στήριξή μου από τον Σύριζα σαν υποψήφιο Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δεν θεωρώ ότι έχει λογική βάση και είναι το λιγότερο παράδοξη.


θανος Ματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου