Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019



                      

           
              



                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ





Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θάνος Ματόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., ευχαριστούμε τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων δυναμώνει τη φωνή μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των δημοτών αλλά και των υπόλοιπων πολιτών, χωρίς στείρα άρνηση αλλά καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, που συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων,  όπως κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στο προσωπικό του μήνυμα ο Θάνος Ματόπουλος την επόμενη των εκλογών συγχαίροντας τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο του επισήμανε ‘’εύχομαι στην νέα θητεία σου να διοικήσεις έχοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και τη διαφύλαξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα’’

Το ποσοστό που κατέκτησε, ισχυροποιεί τη θέση του και του δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής των σχεδίων του, γεγονός που ανησυχεί όχι μόνο τους δημότες αλλά τους πολίτες γενικότερα (διαχείριση απορριμμάτων, εκμετάλλευση παράκτιου μετώπου, εκκλησιαστική περιουσία).

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και αυτή την τετραετία θα συνταχτεί και θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους πολίτες για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και την προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, δημόσιων αγαθών και φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς καμία διάκριση. 

                                                                                            28/5/2019

                                                                       Ματόπουλος θάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου