Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - η ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ τι ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;


        
       
                                                                         Βούλα  30 /06 /2020    
  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                     Αριθμ. Πρωτοκ. : 019 / 2020          
   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      
  Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv   
                                        

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -
      η ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ τι ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. γνωρίζοντας το επερχόμενο πρόβλημα με τις ανεδαφικές διεκδικήσεις της ιεραρχίας της εκκλησίας ερευνά και μελετά τα τελευταία επτά χρόνια  δεδομένα και στοιχεία που αναδεικνύουν τα πολλαπλά πρόσωπα που θέλει να παρουσιάζει η ιεραρχίας της εκκλησίας. Έτσι αρχικά παρουσιάζεται σαν δωρήτρια παραχωρώντας ακίνητα ( που φέρεται να κατείχε) για κοινωφελείς σκοπούς και άλλοτε χωρίς δεύτερη σκέψη να τα  διεκδικεί δικαστικά, αδιαφορώντας για τις επικείμενες αρνητικές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.            
 Η έρευνα αυτή γίνεται στα πλαίσια της προσέγγισης που έχει η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. να ερευνά, να συλλέγει αξιόπιστα δεδομένα για όλα τα θέματα ανεξαιρέτως και να είναι έτοιμη για να ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες και να διεκδικεί μαζί τους, σε όλα τα επίπεδα, την επίλυσή τους για το Δημόσιο όφελος.
Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. έχει στο αρχείο της και δημοσιοποιεί δημοσιεύσεις δεδομένων που προέρχονται από εκκλησιαστικά έγγραφα που αναδεικνύουν:
1.) Όλα τα ακίνητα που η εκκλησία θεωρεί ότι έχουν δοθεί , παραχωρηθεί και δεν έχουν αποζημιωθεί σε              
     όλη την Ελλάδα και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και αναμένεται να τα διεκδικήσει .

2.) Την   ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ-ΠΕΤΡΑΚΗ ως μέγας ευεργέτης του Κράτους’’ και δωρήτρια σε ακίνητα ενώ έχει αρχίσει ήδη να τα διεκδικεί δικαστικά.

Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα και να επιλέξουν τι θα πράξουν για να ανατρέψουν αυτές τις παράλογες διεκδικήσεις που πλήττουν όλους τους πολίτες και ειδικά όσους βρίσκονται σε οικονομική – κοινωνική αδυναμία.
Η ιεραρχία της εκκλησία επιλέγει τον ολισθηρό δρόμο που θα την οδηγήσει σε ρήξη με όσα κηρύττει, με τους πιστούς της αλλά και με όλους τους πολίτες.
Η δημόσια και καθολική καταδίκη αυτής της πρακτικής της ιεραρχίας  της εκκλησίας αποτελεί την αρχή για να σταματήσει τι ορέξεις της και εάν δεν αρκέσει η απάντηση που αρμόζει είναι η δυναμική αντίδραση των πολιτών.  

                                                                                                     ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου