Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Δ.Τ.- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ                                 

                                                                  Βούλα  9/8/2016     

  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                     Αριθμ. Πρωτοκ. : 046 / 2016          

   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      

  Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv   

                                       

Δελτίο  Τύπου – ΑνακοίνωσηΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ  ΒΟΥΛΑΣ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. συνεχίζει την έγκυρη και πλήρη ενημέρωση των πολιτών, όπως κάνει πάντοτε για όλα τα θέματα. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα δημοσιεύουμε τα επίσημα αποτελέσματα των  αναλύσεων  για την ποιότητα των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τον μήνα Ιούλιο 2016 (μετρήσεις 26/07/2016), που διενεργούνται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υ.Π.ΕΝ. και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία.

   Τα αποτελέσματα του μήνα Ιούλιου 2016, μόλις γνωστοποιήθηκαν, αναρτήθηκαν στο blog της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.  http://rikipvvv.blogspot.gr/  στην ειδική ενότητα ‘’ ΥΔΑΤΑ  ΑΚΤΩΝ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ‘’ μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που επικαιροποιούνται καθημερινά.    ΝΕΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:·       Τα 9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιώματά σας στις παραλίες-ΕΚΠΟΙΖΩ-30.6.2016·      Στα καθαρότερα του κόσμου τα νερά της Ελλάδας-Ειδ.Γραμ.Υδατων 2.8.2016 (ΠΑΚΟΕ=αόριστες μετρήσεις)

·      Τμήματα ακτών της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία δεν επιτρέπεται η κολύμβηση-Υπ.Υγειας 4.8.2016 (ΩΩΛΩ465ΦΥΟ-1Υ1)

·        Οι ''ακατάλληλες παραλίες'' και ο πόλεμος εξωδίκων σε ταραγμένα νερά- για ΠΑΚΟΕ 7.8.2016

·       ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2016 ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ-·       Αναθεώρηση Δικτύου παρακολούθησης ποιότητας υδάτων κολύμβησης Περιφέρειας Αττικής- 21.7.2016 ΑΠΟΚ. ΔΙΟΙΚ. ΑΤΤΙΚΗΣ·       ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Περ.ΑΤΤΙΚΗΣ 2014-2015-Γραμ.ΥΔΑΤΩΝ    Για το θέμα της αναμόρφωσης του υφιστάμενου δικτύου παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης  στα διοικητικά όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. συντάσσει και σύντομα θα καταθέσει ολοκληρωμένο και πλήρως τεκμηριωμένο φάκελο ανά προτεινόμενη προς έλεγχο ακτή κολύμβησης , με σκοπό την αύξηση των σημείων δειγματοληψίας από 8 σημεία σε ισάριθμες ακτές, σε τουλάχιστον 21 σημεία σε 12 πολυσύχναστες ακτές κολύμβησης.

                                                                                                                              

                                                                                                                           ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου