Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Δ.Τ. - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΔΑΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 5ος-6ος ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ–ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & τα ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ
blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                 Βούλα  08 / 07  /2017
Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                   Αριθμ. Πρωτοκ. : 025 / 2017
Facebook: www.facebook.com/rikipvvv

 
         Δελτίο  Τύπου - Ανακοίνωση


Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ  ΥΔΑΤΩΝ  ΤΩΝ  ΑΚΤΩΝ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΒΒΒ –     ΟΙ  ΕΠΙΣΗΜΕΣ  ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
 &  ΤΑ  ΝΕΑ  ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ .
                                                                
Η  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  συνεχίζει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της μηνιαίας μέτρησης των παραμέτρων που δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας και της καθαρότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και όλης της περιφέρειας Αττικής.

Η  ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ ανέλαβε την πρωτοβουλία για άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για το ευαίσθητο αυτό θέμα και κατέθεσε πέρυσι επίσημο αίτημα στη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την παροχή των στοιχείων αυτών.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και από πολλές περιοχές ζητήθηκε η ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων για όλη την περιφέρεια Αττικής.

 Έτσι αναρτώνται πλέον όλες οι επίσημες μετρήσεις για όλες τις ακτές κολύμβησης της Αττικής.

 Όλα τα στοιχεία αυτά ήδη αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ τακτικά κάθε μήνα, μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το θέμα

 (http://rikipvvv.blogspot.gr/ - ΥΔΑΤΑ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ).

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η ένταξη 5 νέων σημείων δειγματοληψίας  για μέτρηση της ποιότητας των υδάτων στις ακτές κολύμβησης του Δήμου  Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα 5 νέα σημεία  δειγματοληψίας είναι στις ακτές: ΝΟΤΟΣ  ΒΟΥΛΑ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΒΟΥΛΑΣ -  ΜΕΓΑΛΟ  ΚΑΒΟΥΡΙ  ΒΟΡΕΙΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΟΥΡΙ  ΝΟΤΙΑ  - ΟΡΜΟΣ  ΜΑΛΤΣΙΝΙΩΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι σα  Δημοτική κίνηση πολιτών γιατί την ολοκληρωμένη μελέτη για την αναδιάρθρωση των σημείων  δειγματοληψίας τη συντάξαμε και την παραδώσαμε στην διοίκηση του Δήμου μας, που την απεδέχθη και την κατέθεσε αυτούσια στην  Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Έτσι πλέον εντάχθηκαν για δειγματοληψίες όλες οι νέες ακτές που προτείναμε.

Ελπίζουμε με βάση το πρόγραμμα (2017 – 2022) που έχει ανακοινωθεί να καταστεί δυνατό να διαχωριστούν στις  μεγάλες παραλίες τα σημεία δειγματοληψίας για πληρέστερη καταγραφή της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στο Δήμο μας.


    ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Þ    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Τελικές ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ 2017 ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ = μετά την ολοκλήρωση και ένταξη των νέων 5 σημείων


Þ    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ 2017 ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ


Þ    ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 -ΑΡΧΙΚΕΣ=ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΛΗΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                                                                                  ΡΙ.ΚΙ.Π.    Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου