Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΒΒ - ΧΑΡΤΗΣ - ΕΚΘΕΣΗ Ε.Ε. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2019


                      
  















 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                 Βούλα  17 / 06  /2020
  Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                    Αριθμ. Πρωτοκ.: 017/2020
 
        

Δελτίο  Τύπου - Ανακοίνωση

Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ  ΥΔΑΤΩΝ  ΤΩΝ  ΑΚΤΩΝ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΒΒΒ    –  ΟΙ  ΕΠΙΣΗΜΕΣ  ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ  ΜΑΙΟΥ & ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ    –    ο ΧΑΡΤΗΣ
&  ΕΚΘΕΣΗ Ε.Ε. 2019 ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                  
                                                                 
Το σοβαρό θέμα της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης, απασχολεί και φέτος την ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά δημοσιοποιεί τις επίσημες μετρήσεις, που δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας και της καθαρότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και όλης της περιφέρειας Αττικής.

Η  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. ανέλαβε την πρωτοβουλία για άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για το ευαίσθητο αυτό θέμα και δημοσιοποιεί τα στοιχεία της Διεύθυνσης  Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, τακτικά κάθε μήνα.
Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και από πολλές περιοχές ζητήθηκε η ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων για όλη την περιφέρεια Αττικής.

Έτσι αναρτώνται πλέον όλες οι επίσημες μετρήσεις για όλες τις ακτές κολύμβησης της Αττικής.

Σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα λήψεων δειγμάτων ύδατος από τις ακτές κολύμβησης στο     Δήμο Β.Β.Β., που ανακοίνωσε η αρμόδια Διεύθυνση  Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, οι μηνιαίες τακτικές δειγματοληψίες θα διενεργηθούν: ΜΑΙΟΣ στις 26 – ΙΟΥΝΙΟΣ στις 23 - ΙΟΥΛΙΟΣ στις 21 -  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ στις 19 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ στις 13 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ στις 6 .

=>         Όλα αυτά τα στοιχεία ήδη αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. τακτικά κάθε μήνα, μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το θέμα, στην παρακάτω παραπομπή :
                                  (http://rikipvvv.blogspot.gr/ - ΥΔΑΤΑ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ).


·         ΟΙ  ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ  ΤΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ:



               - Greece 2019 bathing water report-Ευρωπαϊκός οργαν. Περιβάλλοντος (στα ΑΓΓΛΙΚΑ)


                                                   ΡΙ.ΚΙ.Π.    Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου