ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο 2013. Εγκρίναμε ομόφωνα τη διακήρυξη αρχών και τον κανονισμό λειτουργίας μας. Στις γραμμές μας εντάχθηκαν συμπολίτες μας από την Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στα Χαράτσια, τους εθελοντές του πρώην κάμπινγκ Βούλας, από συλλόγους εκπαιδευτικών της περιοχής και εργαζομένων στο Ασκληπιείο και στο Δήμο, πολλοί επιστήμονες, αλλά και νεολαίοι φοιτητές. Σήμερα μετράμε 176 μέλη!


Διοργανώσαμε δράσεις για τα σοβαρά ζητήματα της περιοχής, όπως επιστημονική ημερίδα ενάντια στην εκποίηση και τσιμεντοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ και περιήγηση στις αρχαιότητες της περιοχής. Πρωτοστατήσαμε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων ενάντια στη περίφραξη και ιδιωτικοποίηση της ελεύθερης παραλίας Αγ.Νικολάου στο Καβούρι. Συμπαρασταθήκαμε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Ασκληπιείο και των εκπαιδευτικών. 

Πραγματοποιήσαμε πέντε Ανοιχτές Συνελεύσεις, στις οποίες διαμορφώσαμε και εγκρίναμε το πρόγραμμά μας, το οποίο επεξεργάστηκαν τέσσερις Θεματικές Ομάδες: Περιβάλλοντος & Υποδομών, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Οικονομικών του Δήμου. Το σχέδιο του προγράμματός μας, πριν οριστικοποιηθεί, υπήρξε αντικείμενο διαβούλευσης με τους πολίτες και τους συλλόγους της περιοχής. Τέλος, τα μέλη μας πρότειναν και ενέκριναν όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και εξέλεξαν υποψήφιο Δήμαρχό μας το ΘΑΝΟ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, με μυστική ψηφοφορία ανάμεσα σε τέσσερις υποψήφιους!


Βαδίζουμε δυναμικά μέχρι τις εκλογές, για να εγκαινιάσουμε μια νέα πορεία!


Συνεχίζουμε και μετά τις εκλογές για να γίνει επιτέλους ο δημότης πρωταγωνιστής στο Δήμο μας και όχι οι ομάδες συμφερόντων που τον λυμαίνονται!


ΘΑΝΟΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου