Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Δ.Τ. ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ = ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΓΗ 2.1.2019 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019


 
              

                                                                                                                                          
                                                                             Βούλα  13 /01 /2019    

  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                        Αριθμ. Πρωτοκ. : 003 / 2019           
   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      
  Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv    


Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ‘’ΑΥΓΗ’’  2/1/2019, ΣΧΕΤΙΚΑ 
ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019.

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.) είναι μια συλλογικότητα η οποία συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και  τα μέλη της οποίας σύμφωνα με τη διακήρυξη αρχών και το καταστατικό της αποφασίζουν σε ανοιχτές συνελεύσεις για όλα τα θέματα, όπως πχ: τη θέση της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. σε θέματα που προκύπτουν, εκλογή συντονιστικού οργάνου, επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου και των υποψηφίων για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια του Δήμου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται απολογισμός και οι εκλεγμένοι κρίνονται και αξιολογούνται διαρκώς.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας παρουσίας της η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. δεν συντάχθηκε με τις απόψεις κάποιου συγκεκριμένου κόμματος. Αντίθετα σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε δυναμικά αντίθετη σε μνημονιακές επιλογές της παρούσας κυβέρνησης αλλά και διάφορων νεοφιλελεύθερων απόψεων (πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης-προσφυγή στο ΣτΕ, παραχώρηση Ελληνικού, ΟΛΠ, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και κατασχέσεις, τροφεία παιδικών σταθμών , ttip-ceta κλπ).

Η έναρξη της διαδικασίας της κατάρτισης του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και της επιλογής του επικεφαλής έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτή συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου.

Επομένως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» με τίτλο «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» και η αναφορά στον σημερινό επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όπως ανέφερε και ο θάνος Ματόπουλος στην προσωπική του επιστολή στην συντάκτρια του άρθρου, αποτελούν λογικό παράδοξο για όσους γνωρίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες που εφαρμόζονται στη ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. 


Πιστεύουμε ότι η δημοσίευση  στην εφημερίδα σας  της απάντησης μας στο δημοσίευμα σας , είναι επιβεβλημένη για την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών σας.

                                                                  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου