Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΙΚΙΠ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΛΑΣ 29 / 4 / 2014

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης(ΡΙΚΙΠ) στη Βούλα-29/4/14

  Με τη συμμετοχή πολλών δημοτών, τραγούδια, χορό και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκαν στις 29 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου  της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην πλατεία της Βούλας.
  Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο  υποψήφιος Δήμαρχος Θάνος Ματόπουλος αναφέρθηκε στο «διαφορετικό» που φέρνει η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών στο Δήμο. Πρόκειται για μια Δημοτική  Κίνηση που δημιουργήθηκε  με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και που το ψηφοδέλτιό της αποτελούν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών. Τόνισε ότι το πρόγραμμα της Κίνησης είναι αποτέλεσμα βαθιάς μελέτης και λεπτομερούς επεξεργασίας. Ένα πρόγραμμα  ενάντια στην εκποίηση του φυσικού μας πλούτου από τα μεγάλα συμφέροντα και προστασίας του δημότη από τις συνέπειες των μνημονίων.
Την υποστήριξή του  στη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών δήλωσε ο Γιώργος Βήχας, καρδιολόγος του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Η εμπειρία από το Κοινωνικό Ιατρείο, όπως είπε, μπορεί να αξιοποιηθεί και για τη δημιουργία ανάλογων κοινωνικών δομών στην περιοχή μας.
 Τα εγκαίνια πλαισίωσε μια κομπανία  παραδοσιακής μουσικής και η εκδήλωση εξελίχθηκε σε λαϊκό πανηγύρι….


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Ομάδα Τύπου
30-04-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου