Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Αν.ΑΤΤΙΚΗΣ -24.7.2018









 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                             Βούλα  24 / 07  /2018
 Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                    Αριθμ. Πρωτοκ.: 29/2018 


     

Ανακοίνωση - Κάλεσμα


Τραγωδία διαστάσεων που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς λαμβάνει η πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. 
Ανείπωτη τραγωδία, θρήνος, όλεθρος. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη δοκιμασία που περνούν  οι κάτοικοι των περιοχών σε Ραφήνα, Μάτι, Βουτζά, το τελευταίο 24ωρο από την φονική πυρκαγιά .
Όλοι οι Έλληνες θρηνούν και πενθούν τους νεκρούς, που χάθηκαν από την πρωτοφανή σε  ένταση και ταχύτητα πύρινη λαίλαπα, που ταυτόχρονα κατέκαυσε στο διάβα της  περιουσίες και κόπους ζωής, μεταμορφώνοντας τις πανέμορφες περιοχές σε  γκρίζα κόλαση.
Η θλίψη μας για τα θύματα και τους πληγέντες ας μετατραπεί σε ποτάμι αλληλεγγύης που θα σβήσει τα κατάλοιπα της ολέθριας πυρκαγιάς και θα ανακουφίσει τον ανείπωτο πόνο που βιώνουν. Μέσα από δομές αλληλεγγύης, όπως αυτή που οργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ας συνταχθούμε όλοι μας για να μεγιστοποιήσουμε την προσφορά μας.
ΟΔΗΓΙΕΣ στο σύνδεσμο: http://www.vvv.gov.gr/eidi-protis-anagis

Ταυτόχρονα υπάρχει και η άμεση ανάγκη για αίμα, ακολουθώντας τις οδηγίες του: http://ekea.gr/ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 24-7-2018/


Οφείλουμε εδώ να αναφέρουμε και να εξάρουμε το έργο των στελεχών όλων των σωμάτων, αλλά και των εθελοντών που σε κάθε ανάλογη περίσταση με αυτοθυσία επιχειρούν για να σώσουν και να ανακουφίσουν το κοινωνικό σύνολο.


                                                                                                                ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου