Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΘΕΣΕΙΣ και ΨΗΦΟΣ της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. επί ΘΕΜΑΤΟΣ της 7ης/2023 ΕΚΤΑΚΤΗΣ Διά Περιφοράς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας – Βουλιαγμένης,

 Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. για να περιορίσει το μειονέκτημα της έλλειψης δημοσιότητας της δια περιφοράς 7ης / 2023 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Β.Β.Β.,

δημοσιοποιεί τις θέσεις και ψήφο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, Βέλλη Ανθής και Ματόπουλου Αθανάσιου.
----------------------



                                                                                                                                    





 Βούλα  27/04/2023

  blogs      : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                 Αριθμ. Πρωτοκ. : 026  / 2023 

         

   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                             

  Facebook: www.facebook.com/rikipvvv    

ΘΕΣΕΙΣ και ΨΗΦΟΣ της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. επί  ΘΕΜΑΤΟΣ της

7ης/2023 ΕΚΤΑΚΤΗΣ Διά Περιφοράς Συνεδρίασης   του Δημοτικού Συμβουλίου

του Δήμου Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης,

της 27ης   Απριλίου  2023 -  ΠΕΜΠΤΗ 10:00’ – 10:30’

 

                                                    ΘΕΜΑ :          1     | ΠΡΟ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ :         -  

                                            . 

Οι ψήφοι και οι αιτιολογήσεις  στο θέμα  αποτελούν και την  θέση της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  και των εκλεγμένων της, κ. Βέλλης Ανθής και κ. Ματόπουλου Αθανάσιου, στην δια  περιφοράς έκτακτης και κατεπείγουσας 7ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης της 27 / 04 / 2023.

Αυτές να ενσωματωθούν στα τηρούμενα πρακτικά της συνεδρίασης και να αναφέρονται στην κάθε απόφαση που θα δημοσιοποιηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με σαφή αναφορά στο παρόν έγγραφο.

Σύμφωνα με την

Πρόσκληση της 7ης/2023 Έκτακτης - Διά Περιφοράς Συνεδρίασης

του Δημοτικού Συμβουλίου Β.Β.Β.

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/2010 λόγω του έκτακτου και εξαιρετικά επείγοντος των θεμάτων, του άρθρου 184 του Ν.4635/2019 (ΦΕΚ 167/τ. Α’/30.10.2019) καθώς και το άρθρο 2 του ν.4682/2020 (ΦΕΚ 76/ τ.Α’/3.4.2020), συγκαλείται η 7η/2023 Έκτακτη - Διά Περιφοράς Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης την 27η Απριλίου   ημέρα, Πέμπτη με ώρα έναρξης τις 10:00 και λήξης τις 10:30, για λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

                                                                                                                                                                                                                                                    

1.     Λήψη απόφασης σχετικά με το πρακτικό συνεδρίασης των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Γενικές Βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 για την διάθεση των δημοτικών χώρων για την προεκλογική προβολή τους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

* Η παρούσα συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/2010 λόγω του έκτακτου και εξαιρετικά επείγοντος των θεμάτων, για τους λόγους που αναγράφονται αναλυτικά στο από 23/9/2022 έγγραφο της Υπηρεσίας.

Θ Ε Μ Α

1.     Λήψη απόφασης σχετικά με το πρακτικό συνεδρίασης των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Γενικές Βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 για την διάθεση των δημοτικών χώρων για την προεκλογική προβολή τους.


Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  και οι εκλεγμένοι της, κ. Βέλλη Ανθή και κ. Ματόπουλος Αθανάσιος τοποθετούνται και ψηφίζουν:  

Συμφωνούμε με την εισήγηση και όσα με το πρακτικό της συνεδρίασης των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Γενικές Βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, συμφώνησαν οι εκπρόσωποί τους  για τη διάθεση των δημοτικών χώρων για την προεκλογική προβολή τους.


Επισημαίνουμε, όντας και πάγια θέση μας, ότι οι δυνατότητες ισότιμης προβολής δεν διασφαλίζονται και δεν υφίστανται με το ισχύον σύστημα και τα μέσα μαζικής προβολής (πανελλαδικά και τοπικά, τηλεοπτικά – ψηφιακά- έντυπα) και τους φανερούς και κρυφούς χορηγούς τους.

Επομένως, βάση των ανωτέρω, τα κόμματα και οι παρατάξεις για να διασφαλίσουν την συνταγματική επιταγή για ισότιμη προβολή μπορούν να επιλέξουν τις απλές παραδοσιακές μεθόδους και πρακτικές που δεν απαιτούν την μιντιακή στήριξη.


Επομένως με βάση τη παραπάνω ανάλυση ψηφίζουμε .

ψηφίζουμε

ΝΑΙ

=================================================================

Για την  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

Βούλα 27/04/2023

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βέλλη  Ανθή        Ματόπουλος Αθανάσιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου