Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΤΡΟΠΗ για ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΛΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ => ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ

Είναι γεγονός ότι η επιδημία του κορωνοϊού προκαλεί λόγω της χαμηλής προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών, μείωση των αποθεμάτων αίματος. Η ιατρική κοινότητα επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια της υγείας όσων επιθυμούν να αιμοδοτήσουν.
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για αυτούς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Στην περιοχή μας η εθελοντική αιμοδοσία γίνεται στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ και η ανακοίνωση του Γραφείου Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας αναφέρει:
"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, ΟΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 8.30-15.00
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνείτε στο 2132163125 & 2132163610 & 2132133179"
==========
Με την σημερινή επιβολή των αναγκαίων μέτρων καθολικής απαγόρευσης, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις εξαίρεσης και μεθοδολογία άδειας κυκλοφορίας, επισημαίνουμε ότι η ‘’ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ αναφέρει σχετικά ότι: ‘’Β1 Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία’’
=> Το ΕΝΤΥΠΟ της ‘’ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ στο
https://forma.gov.gr/docs/vevaiosi-metakinisis.pdf
=> ΟΔΗΓΙΕΣ προς τους ΠΟΛΙΤΕΣ για τις ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ τους στο: https://forma.gov.gr/
- - - - - - -
ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ  με  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου