Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ στη ΣΥΡΙΑ και Τουρκία - ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ

 



                                                                  Βούλα  10/02/2023     

  blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                        Αριθμ. Πρωτοκ. : 006 / 2023         

   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      

  Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv   

                                 

                                       ΣΤΗΡΙΞΗ   ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ

Εκφράζουμε απερίφραστα την συμπαράσταση μας στους πολίτες στην Συρία και στην Τουρκία που έπληξε ο ισχυρός  φονικός σεισμός.

Ευχόμαστε να σταματήσει η σεισμική δραστηριότητα και με την άμεση διεθνή ενεργή συμπαράσταση να ολοκληρωθούν οι επιχειρήσεις διάσωσης, καθώς και η περαιτέρω στήριξη των πληγέντων και στις δύο χώρες.

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. συμμετέχοντας ενεργά στην αλυσίδα αλληλεγγύης που οργάνωσε ο Δήμος Β.Β.Β. για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων από τους καταστροφικούς και φονικούς  σεισμούς στην πολύπαθη ΣΥΡΙΑ και την γείτονα Τουρκία, συγκέντρωσε και παρέδωσε βασικά κλινοσκεπάσματα.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Οι λαοί δεν έχουν τίποτα που να τους χωρίζει και όλες οι εντάσεις και συγκρούσεις εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Οι λαοί το μόνο όπλο που έχουν και μπορούν να διεκδικήσουν, ενάντια σε αυτές τις πολιτικές και τα συμφέροντα, είναι η μεταξύ τους ειλικρινής αλληλεγγύη.

                             Με αμέριστη αλληλεγγύη                                              ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.'

 (ΠΑΡΑΔΟΣΗ 10τεμ.ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ 10/2/2023 στο χώρο του ΙΩΝΙΑ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου