Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

 



 

 

      


                                                                                                                          Βούλα  27/8/2021   

  blogs        : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                   Αριθμ. Πρωτοκ. : 036 / 2021                                   Ε-mail       : rikipvvv@gmail.com                                                                                                                                                             Facebook  : www.facebook.com/rikipvvv

 

Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση 

ΕΥΧΕΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.


Ευχόμαστε  θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που  πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την βοήθεια  των καθηγητών και την συμπαράσταση των οικογενειών τους. Αυτή η επιτυχία ήρθε με πολύ κόπο από σας και πολλές θυσίες από την οικογένειά σας.

Η φετινή σχολική – ακαδημαϊκή χρονιά σημαδεύτηκε από τις αντιξοότητες της πανδημίας και των περιορισμών της, που δυσκόλεψαν την εκπαιδευτική διαδικασία, κυρίως στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες. 

Σημαδεύτηκε όμως και από την πολιτική και νομοθετική αναλγησία της κυβέρνησης που με τις μεθοδεύσεις της περιόρισε κατά 40.000 τον αριθμό των εισακτέων μαθητών στα Δημόσια Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους εξωθεί στην εγχώρια ιδιωτική εκπαίδευση ή στην ξενιτιά. Το αποτέλεσμα αυτής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής είναι να υπάρχουν σχολές ΑΕΙ με μηδενικούς επιτυχόντες και πάρα πολλές με ελάχιστους επιτυχόντες, γεγονός που θα επιφέρει, σύμφωνα με την ακραία πολιτική της κυβέρνησης, σε λίγα χρόνια το κλείσιμο Δημόσιων σχολών-τμημάτων ακόμη και πανεπιστημίων κυρίως στην επαρχία, πάλι προς όφελος των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.

Ευχόμαστε επίσης, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία. Ένα πρόσκαιρο ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαζί και μια ευκαιρία.

Η εξεταστική αυτή δοκιμασία αποτελεί σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής για όλους τους υποψηφίους, ωστόσο η ζωή βρίσκεται μπροστά και η παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο ‘’ταξίδι’’ της γνώσης.
Ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι μια μάχη στη πορεία για την κατάκτηση της γνώσης, πορεία που είναι διαρκής και βιωματική και στόχο έχει την προσωπική και κοινωνική ευτυχία και ευημερία με ανατροπή των στερεοτύπων που μας κρατούν δέσμιους.

Κανένας δεν μπορεί να σας περιορίσει μέσα σε όρια που επιβάλλουν ό,τι πρέπει να πραγματοποιήσετε.

Κανένας δεν μπορεί να σας πει ποιοι είστε, ούτε ποιοι πρέπει να γίνετε.                            

Να ακούτε την καρδιά σας, να πιάνετε τις ευκαιρίες, να αγωνίζεστε δίκαια, να εκτιμάτε τη ζωή και τους συνανθρώπους σας και τότε θα κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία  και την επίτευξη των προσωπικών σας επιθυμιών.


                                                                           Ρll.Π.   Β.Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου