Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 16/3/2023 - ΤΕΜΠΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ



ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ   ΣΤΙΣ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

σε  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΠΕΜΠΤΗ  16/3/2023 

                 Το μήνυμα των κινητοποιήσεων πρέπει να είναι δυναμικό και  διαρκές –

                  ΤΕΜΠΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

 Δεν θα αρκεστούμε στην βαθιά θλίψη και οδύνη που μας διακατέχει και στην αμέριστη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων.

Αποτελεί υποχρέωση μας απέναντι στους αδικοχαμένους να μετατρέψουμε τη θλίψη σε διαρκή δυναμική ΟΡΓΗ.

Οργή που θα μας παρακινήσει να ανατρέψουμε όλο το σάπιο σύστημα που θέτει τους πολίτες σε διαρκείς κινδύνους από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ επιλογές και πρακτικές, που ως στόχο έχουν το κέρδος των λίγων, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις αρπαχτές.  

 

 Οργή που θα μετατραπεί σε βούληση να σχεδιάσουμε και να παλέψουμε για μια κοινωνία διαφορετική και δίκαιη ενάντια σε αυτούς που μας λένε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση (ΤΙΝΑ). 

ΟΧΙ σε όσους και όσα μας θέτουν σε κινδύνους, μας  στοχοποιούν κοινωνικά, οικονομικά, στερώντας μας ακόμη και δημοκρατικά δικαιώματα, για να έχουν την εξουσία και τη νομή της.

Η κυνική κυβέρνηση της ‘’συγγνώμης’’  συνεχίζει ακόμη και μετά το έγκλημα των Τεμπών την εξαργύρωση των συμβολαίων, νομοθετώντας και στοχοποιώντας το φυσικό περιβάλλον και  ιδιωτικοποιώντας  κοινωνικά και δημόσια αγαθά (υγεία, παιδεία, νερό, υποδομές, υπηρεσίες).

Απαιτούμε, στη μνήμη των νεκρών και για να μην θρηνήσουμε ξανά, τον Δημόσιο έλεγχο όλων των δημόσιων αγαθών και υποδομών που έχουν ιδιωτικοποιηθεί επιφέροντας πολλαπλά δεινά στους πολίτες.

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, απαιτούμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. 

να εκφραστεί ο λαός ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

               ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

 

Η περιβόητη ΤΙΝΑ που εισήγαγε ως όρο η Μάργκαρετ Θάτσερ, σημαίνει  τη νομοθέτηση που απογυμνώνει πλήρως τους πολιτικούς από κάθε εξουσία, υποβαθμίζοντάς τους σε κοινούς πλασιέ και εφαρμοστές, εκτελεστικά όργανα συμφερόντων, και προβάλλεται ως μονόδρομοςστην άκρατη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου