Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ στην 20η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. - 12/3/2023

 


                                                                                                                           

                                                                                                                           

 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                          ΒΟΥΛΑ  1 / 3 / 2023                      

Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                          Αριθμ. Πρωτοκ. : 0015/ 2023              Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv                      

             

                                                Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση

ΚΑΛΕΣΜΑ στην  20η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

   Η  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Β.Β.Β. (ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.), θα πραγματοποιήσει την 20η ανοιχτή γενική συνέλευση,  την  Κυριακή 12 Μαρτίου  2023  και ώρα 10.30  πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Βούλας).

 

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  είναι συνεχώς παρούσα σε ότι συμβαίνει μέσα στο δήμο μας- και όχι μόνο. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί της Ανθή Βέλλη και Θάνος Ματόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο και Γιώργος Κότσαλης στο Τοπικό Συμβούλιο της Βούλας, συμμετέχουν στις συνεδριάσεις, καταθέτουν προτάσεις για όλα τα θέματα, σημαντικά και "ασήμαντα" και μετέχουν σε συναντήσεις και δράσεις που αφορούν κοινωνικά, περιβαλλοντικά και θέματα δικαιωμάτων και δημοκρατίας.

Η συνέλευση θα έχει δύο ενότητες:

Αρχικά, θα γίνει συνοπτική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Ακολούθως θα γίνει μία πρώτη συζήτηση για την πορεία της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. προς τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Δυστυχώς η κατάσταση στο Δήμο μας αλλάζει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια.

Οι παραλίες και άλλοι δημόσιοι χώροι παραδίδονται σε "επιχειρηματίες" και στο ιδιωτικό κέρδος, η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Η αύξηση του κόστους ζωής και των αντικειμενικών αξιών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους, μαζί με την εντεινόμενη υποβάθμιση αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Η δημοτική αρχή φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους "επενδυτές" παρά για τους κατοίκους και τους δημότες, που δικαίως ασφυκτιούν.

Ελάτε να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά, η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.  έχει την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση να συνεχίσει τον αγώνα της, αυτό όμως προϋποθέτει τη δική σας ενεργή συμμετοχή και τη συστράτευση και όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών!

 

 

                                                                                                     Για την

                                                                                               ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

                                                                                             το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου