Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΘΕΣΕΙΣ και ΨΗΦΟΣ της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. επί των ΘΕΜΑΤΩΝ της 3ης/2023 ΕΚΤΑΚΤΗΣ Διά Περιφοράς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας–Βουλιαγμένης,

 Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. για να περιορίσει το μειονέκτημα της έλλειψης δημοσιότητας της δια περιφοράς 3ης / 2023 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Β.Β.Β., δημοσιοποιεί τις θέσεις και ψήφο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, Βέλλης Ανθής και Ματόπουλου Αθανάσιου.



 






                                                                                                                                                                                                                                                 Βούλα   10/03/2023

  blogs      : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                     Αριθμ. Πρωτοκ. : 016 / 2023          

   Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                      

  Facebook: www.facebook.com/rikipvvv    

 

ΘΕΣΕΙΣ και ΨΗΦΟΣ των Δημοτικών Συμβούλων της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

επί των ΘΕΜΑΤΩΝ της

3ης/2023 ΕΚΤΑΚΤΗΣ Διά Περιφοράς Συνεδρίασης   του Δημοτικού Συμβουλίου Β.Β.Β.

της 10ης   Μαρτίου  2023 -  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ωρα 11:00’ – 11:30’

 

                                            ΘΕΜΑΤΑ :          2            | ΠΡΟ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ :         -  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

 

Η  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. προτείνει στην επομένη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να συνταχθεί, να εγκριθεί  και να εκδοθεί ‘’ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ’’ .

Επομένως προτείνουμε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. να αναλάβει άμεσα την σχετική διαδικασία ενημέρωσης των μελών του Δ.Σ. και την συγκέντρωση και διαβούλευση των προτάσεων με επιθυμητό στόχο την σύγκλιση για άμεση έκδοση  ψηφίσματος.

 

Ελπίζουμε να αναληφθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. η προτεινόμενη διαδικασία και να την στηρίξουν και όλοι οι Δημοτικό Σύμβουλοι.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρόταση της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β., από τις 5/9/2022, που εγκρίθηκε η διαβούλευσή του, για ψήφισμα καταδίκες και διερεύνησης των παρακολουθήσεων και υποκλοπών, ακόμη εκκρεμεί με ευθύνη του Δημάρχου ο οποίος και το καθυστερεί αδικαιολόγητα.

 

 

                                                                                                                                                    .

 

Οι ψήφοι και οι αιτιολογήσεις  ανά θέμα, καθώς και η ανακοίνωση-ενημέρωση -  προ της διαδικασίας ψήφισης, αποτελούν και την  θέση της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  και των εκλεγμένων της, κ. Βέλλης Ανθής και κ. Ματόπουλου Αθανάσιου, στην δια  περιφοράς έκτακτης και κατεπείγουσας 3ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης της 10 /03 / 2023.

Αυτές να ενσωματωθούν στα τηρούμενα πρακτικά της συνεδρίασης και να αναφέρονται στην κάθε απόφαση που θα δημοσιοποιηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με σαφή αναφορά στο παρόν έγγραφο.

 

 

Σύμφωνα με την

Πρόσκληση της 3ης/2023 Έκτακτης- Κατεπείγουσας -Διά Περιφοράς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Β.Β.Β.

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/2010 λόγω του έκτακτου και εξαιρετικά επείγοντος των θεμάτων, του άρθρου 184 του Ν.4635/2019 (ΦΕΚ 167/τ. Α’/30.10.2019) καθώς και το άρθρο 2 του ν.4682/2020 (ΦΕΚ 76/ τ.Α’/3.4.2020), συγκαλείται η 3η/2023 Έκτακτη - Διά Περιφοράς Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης την 10η Μαρτίου ημέρα, Παρασκευή με ώρα έναρξης τις 11:00 και λήξης τις 11:30, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1.   Έγκριση παράτασης της υπηρεσίας με τίτλο ‘’ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ’’

 

2.   Έγκριση της 6ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο ‘’ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ’’

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Θ Ε Μ Α Τ Α

 

  1. Έγκριση παράτασης της υπηρεσίας με τίτλο ‘’ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ’’

 

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  και οι εκλεγμένοι της, κ. Βέλλη Ανθή και κ. Ματόπουλος Αθανάσιος τοποθετούνται και ψηφίζουν:  

Συμφωνούμε με την εισήγηση της υπηρεσίας και επισημαίνουμε ότι η συνέχιση λειτουργίας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ καθώς και η διεύρυνση των δρομολογίων και των γραμμών με όλο το εύρος του Δήμου αποτελεί σημαντική υπηρεσία που εξυπηρετεί τους κατοίκους του Δήμου.

Επομένως, προτείνουμε για μία ακόμη φορά,  να διευρυνθούν τα δρομολόγια και οι γραμμές και να αναζητηθούν βέλτιστες πρακτικές και διασυνδέσεις με τις αστικές συγκοινωνίες (ΟΑΣΑ) και τις αντίστοιχες όμορες Δημοτικές Συγκοινωνίες.   

 

 

ψηφίζουμε

 

ΝΑΙ.

 

 


 

2.   Έγκριση της 6ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο ‘’ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ’’

 

Η ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  και οι εκλεγμένοι της, κ. Βέλλη Ανθή και κ. Ματόπουλος Αθανάσιος τοποθετούνται και ψηφίζουν: 

Συμφωνούμε με την εισήγηση της υπηρεσίας για την παράταση  περαίωσης του έργου με τίτλο ‘’ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ’’ με την παρατήρηση ότι επειδή αυτή είναι η 6η παράταση και το έργο είναι σημαντικό,             να ενημερωθεί αρμοδίως και εγγράφως από τώρα ο ανάδοχος εργολάβος ότι  ΔΕΝ   θα  δοθεί  άλλη  παράταση.

 

 

ψηφίζουμε

 

ΝΑΙ.

 



 

============================================================================


Για την  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

 Βούλα 10/03/2023

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Βέλλη  Ανθή                        Ματόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου