Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!



                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ολοκληρώνει τη μεθεπόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στις 10:30 πμ, στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΒΟΥΛΑΣ, τη διαδικασία επιλογής του υποψήφιου Δήμαρχου – επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού της.

Δικαίωμα ψήφου, αλλά και υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη της Κίνησης, υπό την προϋπόθεση πως θα έχουν εγγραφεί μέχρι την Παρασκευή 21 Φλεβάρη.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις της Κίνησης, να λάβουν γνώση της Διακήρυξης Αρχών και των Κανόνων Λειτουργίας της και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές της. Ταυτόχρονα, θα συμμετάσχουν σε πρωτοποριακές δημόσιες & διαφανείς διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, όπου όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από τη Συνέλευση των μελών, περιλαμβανομένης και της επιλογής των υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων.

Ήδη έχουν προταθεί από τα μέλη της Κίνησης 63 συμπολίτες μας για υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι και 9 υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού (υποψήφιος Δήμαρχος). Οι εννέα αυτοί – μέχρι στιγμής – προταθέντες υποψήφιοι είναι: ΒΗΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Η τελική επιλογή του υποψηφίου Δήμαρχου της Κίνησης θα γίνει με ψηφοφορία, στη συνέλευση της Κυριακής 23/2.

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης
Ομάδα Επικοινωνίας
19-02-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου