Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ! - ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 10:30 πμ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΒΟΥΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!

 Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ολοκληρώνει τηv  ΚΥΡΙΑΚΗ, 
23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στις 10:30 πμ, στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΒΟΥΛΑΣ, τη διαδικασία επιλογής του υποψήφιου Δήμαρχου - επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού της.

Δικαίωμα ψήφου, αλλά και υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη της Κίνησης, υπό την προϋπόθεση πως θα έχουν εγγραφεί μέχρι και την Παρασκευή  21 Φλεβάρη . 
Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις της Κίνησης, να λάβουν γνώση της Διακήρυξης Αρχών και των Κανόνων Λειτουργίας της και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές της.
Ταυτόχρονα, θα συμμετάσχουν σε πρωτοποριακές δημόσιες & διαφανείς διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, όπου όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από τη Συνέλευση των μελών, περιλαμβανομένης και της επιλογής των υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων.

Ήδη έχουν προταθεί από τα μέλη της Κίνησης 63 συμπολίτες μας για υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι και 9 υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού (υποψήφιος Δήμαρχος). 
Από τους εννέα αυτούς  προταθέντες υποψήφιους απεδέχθησαν την υποψηφιότητα οι τέσσερεις που  είναι : ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ , ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.
Η τελική επιλογή του υποψηφίου Δήμαρχου της Κίνησης θα γίνει με μυστική ψηφοφορία, με ψηφοδέλτιο με δυνατότητα μιας επιλογής με σταυρό προτίμησης .
Οι υποψήφιοι  επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού, θα γνωριστούν με τα μέλη και θα απαντήσουν σε σύντομες ερωτήσεις .
   Πριν την ψηφοφορία θα γίνει η ανάγνωση των νέων μελών της κίνησης και η ανάγνωση της λίστας των 63 προτεινόμενων  έως τώρα υποψηφίων , δημοτικών και τοπικών συμβούλων για αποδοχή από  τη συνέλευση της Κυριακής 23/2.


Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Ομάδα Επικοινωνίας

22-02-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου