Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση παρακολουθούμε τα καθημερινά εκφυλιστικά φαινόμενα με πρωταγωνιστές του δημοτικούς άρχοντες της περιοχής μας. Συγκεκριμένα:

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κατήγγειλε  με αδιάσειστα στοιχεία (δελτίο τύπου από 12/2/2014) την αυθαίρετη περίφραξη “φρούριο” στο χώρο του ορφανοτροφείου της Βουλιαγμένης που κρύβει από τα ανεπιθύμητα βλέμματα των δημοτών τις επίσης αυθαίρετες πολυτελείς βίλες που κατασκευάζονται μέσα σε δασική έκταση, επισημαίνοντας ότι σε καταγγελία στο Δημοτικό συμβούλιο,  η περίφραξη χαρακτηρίστηκε υποκριτικά εργοταξιακή. Την ίδια ώρα που οι δημοτικές αρχές αγνοούν τις καταγγελίες, ο Δήμαρχος κ. Σπύρος  Πανάς εμφανίζεται εποχούμενος πάνω σε μπουλντόζα για να κατεδαφίσει με προφανείς  προεκλογικές σκοπιμότητες  μιά ακατοίκητη παράγκα του 1965 καλώντας τον τύπο και δημοσιεύοντας φωτογραφίες. Εμφανίζεται ως αδέκαστος υπερασπιστής της νομιμότητας κατεδαφίζοντας έτσι μαζί με το παμπάλαιο κτίσμα και την κοινή λογική.  Πότε όμως θα απαντήσει για τις πραγματικές αυθαιρεσίες πάνω στον αιγιαλό; 

Επίσης καθημερινά παρακολουθούμε τις απαράδεκτες συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων, τους “τσαμπουκάδες” και τις εκατέρωθεν εκτοξευόμενες αγοραίες εκφράσεις και απειλές. Είναι  ακριβώς  οι ίδιοι σύμβουλοι που περιφέρονται από αρχηγό σε αρχηγό, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους προγραμματικές δεσμεύσεις και δεοντολογία, με μοναδικό σκοπό να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον εκφυλίζοντας έτσι τον θεσμό της εκπροσώπησης.

Αλγεινή εντύπωση επίσης προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους δεκάδες συμβούλους αλλά και αρχηγούς παρατάξεων που περιφρονούν επιδεικτικά τους δημότες απουσιάζοντας συστηματικά από τα δημοτικά συμβούλια. Παρά το γεγονός ότι η στάση τους αυτή έχει αναβάλει πολλές συνεδριάσεις με άμεσο αποτέλεσμα την αδυναμία λήψης αποφάσεων, οι περισσότεροι από αυτούς διεκδικούν με θράσος την επανεκλογή τους προφανώς για να εξακολουθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες λάμποντας διά της απουσίας τους! Την ίδια ώρα το δημοτικό συμβούλιο, εφαρμόζοντας τον νόμο της σιωπής, παρακολουθεί απαθές τον εκφυλισμό των διαδικασιών και αρνείται να εφαρμόσει τον κανονισμό και τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών έχει δεσμευτεί με την ιδρυτική της διακήρυξη και δεσμεύεται καθημερινά με τον τρόπο που πολιτεύεται, την αγωνιστικότητα και το ήθος των μελών της ότι τα παραπάνω φαινόμενα έχουν ημερομηνία λήξης. Σε λίγους μήνες.

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης – Βούλας  - Βουλιαγμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου