Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ και ΜΕΛΩΝ ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. - Τρίτη 12/9/2023 στις 18:00 στο κτήριο της Πνευματικής Εστίας Βούλας

 



Φίλοι/ες συνυποψήφιοι και μέλη της   ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.,

τη Δευτέρα 28/9/2023  έγινε η ηλεκτρονική κατάθεση του συνδυασμού μας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.  Ακολούθησε η ανακήρυξη των Δημοτικών συνδυασμών του Δήμου Βάρης  Βούλας  Βουλιαγμένης και των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων από το Πρωτοδικείο Αθηνών σε δημόσια συνεδρίαση στις 10 Οκτωβρίου  2023 , με την 311/2023 απόφαση του Πολυμελούς  Πρωτοδικείου Αθηνών

 Ο συνδυασμός μας περιλαμβάνει 69 υποψηφίους, 40 γυναίκες και 29 άντρες. Ταυτόχρονα διεκπεραιώθηκαν και όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την κάθοδο του συνδυασμού στις εκλογές. Η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου θα γίνει από το Πρωτοδικείο Αθήνας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το ψηφοδέλτιο της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. περιλαμβάνει ανθρώπους που τη στηρίζουν από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και άλλους με τους οποίους συναντηθήκαμε μέσα στην πορεία της τα τελευταία 10 χρόνια.  Έχουμε όμως  τη χαρά να έχουμε και συμπολίτες που συμπορεύονται για πρώτη φορά μαζί μας, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα της παρουσίας της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  στο δημοτικό συμβούλιο, για την διεκδίκηση  και διασφάλιση κρίσιμων θεμάτων και την βελτίωση της καθημερινότητάς μας στο Δήμο.

Με το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου σας καλούμε σε μία συνάντηση όλων των υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, μαζί με τα μέλη της κίνησης,  για να γνωριστούμε καλύτερα και να οργανώσουμε την προεκλογική μας παρουσία.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 12/9/2023 στις 18:00 στο κτήριο της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Βούλα).

Εκ μέρους της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.

     Θάνος Ματόπουλος

=================================================

Αλληλεγγύη και στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

 

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. συμμετέχει στην αλυσίδα αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία στις περιοχές της Θεσσαλίας, στηρίζοντας την  προσπάθεια της κοινωνικής κουζίνας " ο άλλος άνθρωπος" που τους βοηθά με σίτιση με ζεστό φαγητό. " Ο άλλος άνθρωπος" έχοντας μεταβεί επιτόπου από την πρώτη μέρα και σε αρκετά σημεία στο Βόλο, Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνονται  τρόφιμα, μέχρι 15/9  στη δομή του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελλάδας (ΜΙΚΙΕ),  στην διεύθυνση Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη 34, Γλυφάδα – τηλ. 21 0963 1950 - mkielladas@gmail.com  -  mkielladas.org

 

Η κανονικότητα για τους πολίτες στη Θεσσαλία έχει ανατραπεί δραματικά. Οι ανάγκες είναι πολλές και η συνεισφορά μας κρίσιμη, για να εξασφαλίσουμε ένα πιο αισιόδοξο αύριο για τους πληγέντες συνανθρώπους μας και να αισθανθούν την έμπρακτη αλληλεγγύη μας .

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. στη συνάντηση των  μελών της και των υποψηφίων της για τις εκλογές, στις 12/9/2023 στις 18:00, στην Πνευματική εστία Βούλας θα συγκεντρώσει τρόφιμα, τα οποία θα προωθήσει στο ΜΚΙΕ για αποστολή στη Θεσσαλία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου