Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ για ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 10ου/2023

                                ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ για ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 10ου/2023

 

Σύμφωνα με την απόφαση της 20ης  & 21ης /2023 Δημόσιας ανοιχτής συνέλευσης της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  όσοι έχουν να μας προτείνουν ατομική ή συλλογική πρόταση για σύμπραξη ή στήριξη  με κοινή κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές μπορούν ή να επικοινωνήσουν μέσω  email στο rikipvvv@gmail.com  ή να απαντήσουν στην σχετική ανάρτηση στο FB της κίνησης https://www.facebook.com/rikipvvv  ή να τηλεφωνήσουν στον επικεφαλής Ματόπουλο  Θάνο 6949565524.

Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθηθεί είναι:

Σε προτάσεις από  συλλογικότητα  ή  τοπικό πολιτικό φορέα ή κίνηση πολιτών, η πρόταση πρέπει να είναι έγγραφη και να διέπεται, από την αναφορά και τον καθορισμό όλων όσων αποτελούν την κίνηση  καθώς και το πλαίσιο της προτεινόμενης συνεργασίας καθώς και επιγραμματική αναφορά στις θέσεις - προτάσεις τους σε όλα τα θέματα που θέσαμε σαν κεντρικούς άξονες και για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία 2024-2028 στην 21η /2023 Δημόσια ανοιχτή συνέλευση της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και στο https://rikipvvv.blogspot.com/ .

Σε μεμονωμένες – ατομικές προτάσεις βασικό είναι η ενημέρωση και αποδοχή για τις αρχές και θέσεις που διέπουν τη ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. και με αυτές πολιτεύεται και τις διεκδικεί επί 10 χρόνια. Αυτές όλοι μπορούν να τις δουν στον επίσημο ιστότοπο της  ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.   https://rikipvvv.blogspot.com/ .

Η πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  μπορεί να κατατεθεί και μέσω email στο rikipvvv@gmail.com.

Επίσης και τα εγγεγραμμένα μέλη της κίνησης, σύμφωνα με αποδοχή της Γ.Σ. της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  μπορούν να στείλουν από το κατατιθέμενο   email τους τις προτάσεις τους και την στήριξη στον/στην επικεφαλή της κίνησης που επιθυμούν και μέσω email  στο rikipvvv@gmail.com .


Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 21/7/2023 το μεσημέρι για να τις επεξεργαστεί το συντονιστικό της κίνησης που συνεδριάζει το απόγευμα της ίδιας μέρας, για να τις αξιολογήσει και να τις εισηγηθεί στην 22η/2023 Δημόσια ανοιχτή συνέλευση  της  ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. που θα συνεδριάσει την Κυριακή 23/7/2023 το πρωί στην Πνευματική εστία Βούλας.


το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΌ της 

ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου