Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ στην 21η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. - 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

 


                                                                                                                       ΒΟΥΛΑ  3/ 7 / 2023        

 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                Αριθμ. Πρωτοκ. : 043/ 2023              Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                                      Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv                      

            

                                                Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση

ΚΑΛΕΣΜΑ στην  21η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. 

   Η  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Β.Β.Β. (ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.), θα πραγματοποιήσει την 21η ανοιχτή γενική συνέλευση,  την  Κυριακή 9 Ιουλίου  2023  και ώρα 10.30  πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Βούλας).

Καλούμε σε αυτή την ανοικτή συνέλευση κάθε πολίτη, δημότη καθώς και συλλόγους, συλλογικότητες και τοπικούς πολιτικούς φορείς σε μία συζήτηση με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση της κίνησης, με συγκεκριμένο πλαίσιο που προσδιορίζεται από την μέχρι τώρα δεκαετή συνεπή πορεία μας και τις καταστατικές μας αρχές.

Η έναρξη αυτής της διεργασίας για πιθανή συμπόρευση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα θέσει σαφείς και δεσμευτικούς  στόχους που θα εξειδικευτούν αμέσως μετά.

Η συνέλευση θα έχει τις εξής ενότητες:

Αρχικά, θα γίνει συνοπτική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά θέματα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Ακολούθως θα γίνει μία πρώτη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου με σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις.

Στη συνέχεια θα συζητηθεί με τα μέλη – φίλους της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. και όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους, ανάλυση των πιθανών συνεργασιών μας  για την πορεία μας  προς τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Σε κάθε περίπτωση η  ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. ξεκινά την προβλεπόμενη καταστατική διαδικασία για συμμετοχή της στις εκλογές του Οκτωβρίου, έτσι θα συζητηθούν: 

  • Μια πρώτη συζήτηση για τους θεματικούς άξονες του προγράμματος της ΡΙ.ΚΙ.Π.

·         Έναρξη της προβλεπόμενης τακτικής διαδικασίας για την κατάρτιση ψηφοδελτίου και την 

      εκλογή  του/της  επικεφαλής από τα μέλη της κίνησης

·         Προτάσεις για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά την προεκλογική περίοδο.


Ελάτε να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και συλλογικά, η ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.  έχει την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση να συνεχίσει τον αγώνα της, αυτό όμως προϋποθέτει τη δική σας ενεργή συμμετοχή και τη συστράτευση και όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών και συλλογικοτήτων!

Η παρουσία και η συμμετοχή μελών, φίλων και κάθε προοδευτικού πολίτη και συλλογικότητας  με ιδέες και απόψεις για τα παραπάνω αλλά και για όποιο άλλο θέμα προταθεί, θα σηματοδοτήσει μια δυναμική αρχή για τον προεκλογικό μας αγώνα και είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί η δεκαετής αγωνιστική πορεία της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. με την συμπόρευση  όλων όσων θελήσουν να αποτελέσουν ενεργό μέρος για μία Δημοτική κίνηση που θα απαντά και επιλύει τα προβλήματα των πολιτών και θα διασφαλίζει το σήμερα και το αύριο του Δημότη και του Δήμου.

                              Για την

                                                                          ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

                                                                       το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου