Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ στην 22η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. - ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7/2023

            


                       

                                                                                                                     ΒΟΥΛΑ  19 / 7 / 2023                                                                                                       

 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                                                                                                       

Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                                                           Αριθμ. Πρωτοκ. : 048/ 2023              Facebook     : www.facebook.com/rikipvvv                      

               

 

                                                Δελτίο  Τύπου – Ανακοίνωση

ΚΑΛΕΣΜΑ στην  22η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

 

   Η  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Β.Β.Β. (ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.), θα πραγματοποιήσει την 22η ανοιχτή γενική συνέλευση,  την  Κυριακή 23 Ιουλίου  2023  και ώρα 10.30  πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Βούλας).

 

Η συνέλευση θα έχει τις εξής ενότητες:

Συζήτηση και λήψη απόφασης , σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημόσιων ανοιχτών συνελεύσεων, της 20ης  &  21ης /2023, της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  επί των προτάσεων ατομικών ή συλλογικών που έχουν ήδη κατατεθεί για σύμπραξη ή στήριξη, με στόχο την κοινή κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές.

Για μεμονωμένες – ατομικές προτάσεις συμμετοχής , μπορεί να γίνει κατάθεση – συζήτηση και αποδοχή και στην έναρξη της διαδικασίας.  Βασικό είναι η ενημέρωση και αποδοχή για τις αρχές και θέσεις που διέπουν τη ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. και με αυτές πολιτεύεται και τις διεκδικεί επί 10 χρόνια. Αυτές όλοι μπορούν να τις δουν στον επίσημο ιστότοπο της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  https://rikipvvv.blogspot.com/ .

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι τα εγγεγραμμένα μέλη της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., σύμφωνα με αποδοχή της Γ.Σ. της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.  μπορούν να στείλουν, από το κατατεθειμένο  email τους, τις προτάσεις τους και την στήριξη στον/στην επικεφαλής της κίνησης που επιθυμούν και μέσω email  στο rikipvvv@gmail.com .

Ακολούθως θα γίνει αποτίμηση και ψηφοφορία επί των παραπάνω προτάσεων σύμπραξης– συμμετοχών και εφόσον κάποια κριθεί θετική και αποφασιστεί η συνεργασία, προτείνεται

θα μετατεθεί η αρμοδιότητα από την παρούσα γενική συνέλευση, η οποία και θα κριθεί σαν διαρκής μέχρι ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών, στο συντονιστικό για τις περαιτέρω διεργασίες και ενέργειες για την επίτευξη της κοινής καθόδου στις εκλογές.

Τα μέλη της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. θα ενημερωθούν με το προβλεπόμενο τρόπο μέσω Google Groups.

 

Σε περίπτωση μη ύπαρξης προτάσεων θα ξεκινήσει η  προβλεπόμενη διαδικασία για την κατάρτιση ψηφοδελτίου και την εκλογή  του/της  επικεφαλής από τα μέλη της κίνησης.

 

Η παρουσία και η συμμετοχή μελών, φίλων και κάθε προοδευτικού πολίτη και συλλογικότητας  με ιδέες και απόψεις για τα παραπάνω αλλά και για όποιο άλλο θέμα προταθεί, θα σηματοδοτήσει μια δυναμική αρχή για τον νέο προεκλογικό μας αγώνα και είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί η δεκαετής αγωνιστική πορεία της ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β. με την συμπόρευση  όλων όσων θελήσουν να αποτελέσουν ενεργό μέρος σε μία Δημοτική κίνηση που θα απαντά και επιλύει τα προβλήματα των πολιτών και θα διασφαλίζει το σήμερα και το αύριο του Δημότη και του Δήμου.

 

                                                      Για την ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

                                                                                  το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου