Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 22η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. την ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7/2023

 

 


 

 blogs     : http://rikipvvv.blogspot.gr/                                                       Βούλα  25 / 07  /2023

  Ε-mail    : rikipvvv@gmail.com                                             Αριθμ. Πρωτοκ.: 050/2023

Facebook: www.facebook.com/rikipvvv

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  22η ΑΝΟΙΧΤΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ  ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. την ΚΥΡΙΑΚΗ  23/7/2023

Η συνέλευση αυτή είχε αποφασιστεί από την 21η/2023 δημόσια ανοικτή συνέλευση της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  δύο εβδομάδες πριν και είχε ως κύριο θέμα την εκλογή του/της επικεφαλής της παράταξης και την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφιοτήτων για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια.

Μετά από επικοινωνία με μέλη και φίλους της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.  οι οποίοι δήλωναν την αδυναμία τους να παραστούν λόγω διακοπών αλλά και λόγω των καιρικών συνθηκών, το συντονιστικό αποφάσισε να γίνει όλη η διαδικασία διαδικτυακά και το ανακοίνωσε δημόσια την Παρασκευή.

 Μέλη του συντονιστικού βρέθηκαν την Κυριακή στην Πνευματική Εστία την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η συνέλευση. Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε 10 μέλη της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και δημότες οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις και ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της παράταξης και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Θάνο Ματόπουλο και την εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Ανθή Βέλλη για θέματα που αφορούν το δήμο.

Μαζί μας είχαμε, μετά από πολύ καιρό, και τον κ. Γ. Λαουτάρη, δημοσιογράφο στον έντυπο και στον διαδικτυακό τοπικό τύπο.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, για τις συζητήσεις και τις επαφές που έκανε η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία με στόχο να συνεργαστούμε με άτομα και συλλογικότητες που εκφράζουν την ανησυχία τους για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα η παρούσα δημοτική αρχή. Από τις επαφές που επιδιώξαμε με συλλογικότητες (ισχύουσες και υπό διαμόρφωση) καμία δεν ενημέρωσε επίσημα για το πλαίσιο συνεργασίας και δέσμευση θέσεων, όπως μας είχαν αναφέρει.

Έχουμε επαφές με μεμονωμένους ενεργούς πολίτες του δήμου για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και την διεύρυνση μίας ακόμη σύμπραξης με συλλογικότητα.

 Έγινε επίσης αναφορά στις κινήσεις που γίνονται από άλλες δημοτικές παρατάξεις και πρόσωπα για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

 

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. έχει ξεκινήσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της, βρίσκεται σε επαφή με πολίτες που ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί της και έχει ήδη περίπου 30 υποψηφιότητες. Μετά τη δημοσίευση της εγκυκλίου που αφορά τη διαδικασία των εκλογών, θα ξεκινήσει άμεσα και το τυπικό κομμάτι με τη συλλογή των εγγράφων και των παραβόλων. Όπως και στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες οι προεκλογικές δαπάνες καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από τα μέλη και τους φίλους της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της, δεν έχουμε «μεγάλους χορηγούς»!

Καλούμε τα μέλη μας να πάρουν μέρος στις διαδικτυακές διαδικασίες για την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης και για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στον δημοτικό συνδυασμό, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28/7/2023 στις 19:00΄.

 Καλούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους μας να συνεισφέρουν όσο μπορούν από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για να καταφέρουμε να είμαστε έγκαιρα έτοιμοι για τη συμμετοχή σε αυτές τις - για άλλη μια φορά -  κρίσιμες για το μέλλον του δήμου μας εκλογές.

Για την ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.

το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου